B_living room 01_8-6.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_a6df.jpg

TALO B

Talo B on arkkitehti Janne Kanteen suunnittelema Honkatalojen uniikki moderni hirsinen omakotitalo. Pohjaratkaisut ja sisustussuunnittelun on tehnyt sisustusarkkitehti Kari Lappalainen. Talon kokonaiskerrosala on 224,5 m2 (151 m2 + viherhuone 18 m2 + lämmin varasto 11,5 m2 + uima-altaan tekninen tila 12 m2 + autotalli 32 m2). Talon edessä on 7x3 m -kokoinen lämmitetty uima-allas sekä sähköistetty autopaikka. Lisäksi talon ympärillä on noin 110 m2 puuterasseja sekä 65 m2 graniitti- ja betonikiveyksiä. Yläkerran kaksi suurta parveketta (yhteensä noin 34 m2) on täysin lasitettu.

Talon kantava rakenne on 203 x 270 mm kuusilamellihirttä modernilla sharpline-

profiililla ja nk. citynurkilla. Talossa on käytetty painumatonta hirsirakennetta. Yläkerran toiselle parvekkeelle voi sijoittaa halutessa porealtaan.

Talo on miltei valmis sisältä, ja puutarha sekä uima-allas ovat valmiit heinäkuussa 2022.

Myyntihinta, talo täysin muuttovalmis

Muuttovalmis, viimeistelty korkeatasoisin materiaalein, esim. mittatilauksena tehdyt kiintokalusteet, kodinkoneet, ledvalaistus, taloautomaatio, tulisija jne., lämmin autotalli, uima-allas. Lisätietoa linkistä alla.

 

 

Tarkempaa tietoa hinnasta

TILARATKAISUT

Talo B:n sisäänkäynti on leveiden portaiden jälkeen katetulta terassilta. Eteisestä avautuu suoraan näkymä oikealle  suureen korkeaan tilaan, jossa on yhdistetty olohuone, ruokailutila ja avokeittiö. Miltei koko talon pituiset täyskorkeat ikkunat ja liukuovet johdattavat etelänpuoleiselle terassille, uima-altaalle ja puutarhaan. Alakerrassa on myös omistajapariskunnan yksityinen valtakunta: makuuhuone, josta on oma uloskäynti pihalle, vaatehuone, erillinen ehostuspiste, sauna, suihku ja wc.  Lisäksi alhaalla on kodinhoitohuone, josta on uloskäynti takapihalle, sekä erillinen wc.

Näyttävä portaikko vie suoraan olohuoneesta ylös toiseen kerrokseen. Täältä löytyy lasiliukuovella erotettu aulatila ja kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone - kaikki merinäköalalla. Lisäksi yläkerrassa on kaksi suurta täysin lasitettua parveketta. Suuremmalla parvekkeellä on varaus poreammeelle.

Tietoa sisätiloista, materiaaleista, puutarhasta ja lisäoptioista
Talo B yläkerta.png
Talo B alakerta.png
toinen_näkymä_btalosta.jpg

Talosta avautuu näköala Marjaniemenlahdelle

3D-KUVIA PROJEKTISTA

Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemys. 

Talo B lounaasta, tumma versio
Talo B kaakosta, tumma versio
Olohuone, RT, K
Yläkerta
Käytävä, master bedroom
B ruokailu ja olohuone
B keittiö
B olohuone
Talo B etelästä
Itäpuoli
Detalji 2
Autotalli ja tekninen tila
Autotalli ja tekninen tila

Autotalli ja tekninen tila

press to zoom
Tonttiosuus B
Tonttiosuus B

Tonttiosuus B

press to zoom
Talo B istutussuunnitelma
Talo B istutussuunnitelma

Talo B istutussuunnitelma

press to zoom
Sähköauto
Sähköauto

Sähköauto

press to zoom

MUUT TILAT JA PIHA

Taloon kuuluu lämmitetty varasto aivan vieressä sekä lämmin autotalli kadun varressa. Autotalli on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä. Lisäksi talo B:lle kuuluu  autopaikka talon edessä. Autotallirakennuksessa on lisäksi kaikkien talojen yhteinen tekninen tila ja roskakatos.

Talo B:llä on laaja etelänpuoleinen puuterassi, johon liittyy valettu uima-allas ja suojaisa pergola. Myös ulkotakka on mahdollista lisätä. Terassin edessä on aurinkoinen nurmialue ja idän puolelle on suunniteltu mm. keittiöpuutarha. Takatontilla on myös kivettyjä ja puisia terasseja. Kaiken kaikkiaan asunnolle kuuluva piha on noin 539 m2 ja koko määräosa 593 m2. Tämän lisäksi muiden talojen kanssa yhteiset alueet ovat noin 300 m2.