top of page
B_living room 01_8-6.jpg

Talo B on arkkitehti Janne Kanteen suunnittelema Honkatalojen uniikki moderni hirsinen omakotitalo. Pohjaratkaisut ja sisustussuunnittelun on tehnyt sisustusarkkitehti Kari Lappalainen. Talon kokonaiskerrosala on 214 m2 (asuintilat 164 m2 + kaksi lämmintä varastoa 18 m2  + kahden auton autotalli 32 m2). Lisäksi mahdollisuus rakentaa 18 m2 viherhuone. Talon edessä on 7x3 m -kokoinen lämmitetty uima-allas sekä sähköistetty autopaikka. Lisäksi talon ympärillä on noin 110 m2 puuterasseja sekä 65 m2 graniitti- ja betonikiveyksiä. Yläkerran kaksi suurta parveketta (yhteensä noin 34 m2) on täysin lasitettu. Talolle kuuluva tontin määräosa on 593 m2, lisäksi yhteisiä alueita on 300 m2.

Talon kantava rakenne on 203 x 270 mm kuusilamellihirttä modernilla sharpline-

profiililla ja nk. citynurkilla. Talossa on käytetty painumatonta hirsirakennetta. Yläkerran toiselle parvekkeelle voi sijoittaa halutessa porealtaan.

Muuttovalmis, viimeistelty korkeatasoisin materiaalein, esim. mittatilauksena tehdyt kiintokalusteet, kodinkoneet, ledvalaistus, taloautomaatio, tulisija, ilmalämpöpumppu jne., lämmin autotalli, lämmitetty uima-allas. Lisätietoa linkistä.

Hinta: 2.230.000 €, hintaerittely linkistä.

 

 

TILARATKAISUT

Talo B:n sisäänkäynti on leveiden portaiden jälkeen katetulta terassilta. Eteisestä avautuu suoraan näkymä oikealle  suureen korkeaan tilaan, jossa on yhdistetty olohuone, ruokailutila ja avokeittiö. Miltei koko talon pituiset täyskorkeat ikkunat ja liukuovet johdattavat etelänpuoleiselle terassille, uima-altaalle ja puutarhaan. Alakerrassa on myös omistajapariskunnan yksityinen valtakunta: makuuhuone, josta on oma uloskäynti pihalle, vaatehuone, erillinen ehostuspiste, sauna, suihku ja wc.  Lisäksi alhaalla on kodinhoitohuone, josta on uloskäynti takapihalle, sekä erillinen wc.

Näyttävä portaikko vie suoraan olohuoneesta ylös toiseen kerrokseen. Täältä löytyy lasiliukuovella erotettu aulatila ja kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone - kaikki merinäköalalla. Lisäksi yläkerrassa on kaksi suurta täysin lasitettua parveketta. Suuremmalla parvekkeella on varaus poreammeelle.

Screen Shot 2024-05-08 at 16.09.31.png
Screen Shot 2024-05-08 at 16.09.50.png
KUVAGALLERIA
Puutarhasuunnitelma
Ajotie
Autotalli
Ajoportti, B-talo taustalla
Sisäänkäynti

MUUT TILAT JA PIHA

Taloon kuuluu lämmitetty varasto aivan vieressä sekä lämmin autotalli kadun varressa. Autotalli on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä. Lisäksi talo B:lle kuuluu  autopaikka talon edessä. Autotallirakennuksessa on lisäksi kaikkien talojen yhteinen tekninen tila ja roskakatos.

Talo B:llä on laaja etelänpuoleinen puuterassi, johon liittyy valettu ja laatoitettu uima-allas ja suojaisa pergola. Myös ulkotakka on mahdollista lisätä. Terassin edessä on aurinkoinen nurmialue ja idän puolelle on suunniteltu mm. keittiöpuutarha. Takatontilla on myös kivettyjä ja puisia terasseja. Kaiken kaikkiaan asunnolle kuuluva piha on noin 539 m2 ja koko määräosa 593 m2. Tämän lisäksi muiden talojen kanssa yhteiset alueet ovat noin 300 m2.

Talo B: Homepage_about
bottom of page