top of page
BEACH 1.jpg
metsä_7597.jpg

SIJAINTI JA YMPÄRISTÖ

Marjaniemi on viehättävä vakiintunut asuinalue: rauhallinen, mutta lyhyen matkan päässä keskustasta ja kaupoista. Vain muutaman minuutin kävelyn päässä on uimaranta, jossa talvella voi harrastaa myös avantouintia.

 

Omalla alueella on paljon mahdollisuuksia harrastaa: veneilyä (Marjaniemen Venekerho), purjehdusta (Marjaniemen Purjehtijat), melontaa (Marjaniemen Melojat), tennistä lähipuiston kentällä (Marjapallo) ja reilun kilometrin päässä hallissa (Finland Tennis Clubin sisähallissa) ja tietysti lenkkeilyä lähimaastossa ja hiihtoa meren jäällä.

Aivan vieressä on myös Strömsinlahden kolme venekerhoa, Itä-Helsingin musiikkiopisto sekä Strömsin kartanossa toimiva Helsingin kuvataidekoulu.

 

Marjaniemessä toimii 1. ja 2. luokka, jotka kuuluvat Roihuvuoren ala-asteeseen. Lähistöllä on myös Itäkeskuksen kielipainotteinen koulu, Puotilan koulu, Puotilan kartano sekä Porolahden koulu. Alueella on useita leikkipuistoja sekä päiväkoteja.

Kävelymatkaa Itäkeskukseen on vain 15 minuuttia, ja sinne vie myös bussiyhteys läheltä. Itiksestä löytyvät kaikki tarvittavat kaupat ja palvelut.

puotilankartano_1299.jpg
AVANTO.jpg
Strömsinlahden_venekerhot.jpg
Punapaasi rannalla.jpg
easton_8830.jpg
bottom of page