ASUNTO A1

Laatutietoisen unelma

ASUNTO A2

Upeat terassit 
(MYYTY)

B_living room 01_8-6.jpg

TALO B

Uniikki ja moderni

design_c-talo.jpg

TALO C

Luksusta ja designia

LAADUKASTA RAKENTAMISTA MERIMAISEMAAN

Näkymä A2 asunnon terassilta.

SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT

Marjaniemenrantaan on muodostumassa korkeatasoinen kokonaisuus meren lähelle. Tontille sijoittuu kolme erillistä taloa, joissa yhdessä on kaksi asuntoa. Jokaisella asunnolla on oma pihansa ja terassinsa, merinäköala sekä autotalli tai autopaikka.  Ajotie, kävelytiet, sähkötoiminen ajoportti sekä käyntiportti porttipuhelimineen ovat yhteisiä.

Sisäänkäyntiportti, ajotie sekä kävelyväylä johdattaa pihapiiriin.

Koko suunnitteluprojektin ajan arkkitehtuurin, maiseman ja tontin suhde on ollut etusijalla.  Neljän erillisen rakennuksen harmoninen sijoittaminen tontille on ollut suunnittelun perusta alusta alkaen. Kunkin talon puutarhat on huolella suunniteltu laajoine oleskelualueineen ja keittiöpuutarhoineen.

Meren läheisyys on inspiroinut suunnittelua kokonaisvaltaisesti. Kahteen taloista on suunniteltu ulkouima-allas eteläjulkisivulle, luoden peilin, josta valaistut talot heijastuvat iltaisin. 

 Talo C, asunto A2, autotallit, ajotie ja portit on jo rakennettu. Asunto A1 on pintamateriaaleja vaille valmis ja Talo B on runkovalmis. Koko projektin on tarkoitus valmistua vuoden 2020 aikana.

Puutarhat on suunniteltu huolella.

EKOLOGINEN RAKENTAMINEN

Voimme lukea lehdistä jatkuvasti hometaloista, liian tiiviisti rakennetuista ”pullotaloista” ja niistä aiheutuvista terveysongelmista. Lisäksi raudoitetut betoniharkkoseinät tuottavat vahingollista säteilyä eivätkä hengitä.

Yksi ekologisten talojen peruspilareista on nimenomaan seinien ja katon hengittävyys ja muovien karttaminen. Tämän vuoksi kohteen taloissa käytetään luotettavien toimittajien ekologisia hengittäviä yksikerroksisia luonnonmateriaaleja, mm. hirttä Honkataloilta, Poroton-punatiiltä Wienerbergeriltä ja kiveä.  Paksut materiaalit luovat lämpimät sisätilat talvisin ja viileät kesäisin. Eristeettömyys ja yksikerroksisuus takaavat homeettoman rakenteen.

SISUSTUSSUUNNITELMAT

Sisustussuunnitelmat heijastuvat arkkitehdin esimerkkikuvissa. Asiakkaan halutessa muutoksia näihin, autamme mielellämme uusien suunnitelmien kanssa.