SISUSTUKSET JA PINNAT
HIRSITALOT A JA B / TIILITALO C

SISÄTILAT

Talot A1 ja B on valmiiksi suunniteltu, mutta muutoksia pintamateriaaleissa voi tehdä. Talo B:ssä on vielä mahdollista muuttaa pohjaratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme työstää suunnitelmia yhdessä arkkitehdin ja asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

Talo C on täysin valmis, sisustusarkkitehdin suunnitelmien mukaan toteutettu.

Building Plans

SISÄPINNAT

Yksityiskohtaiset suunnitelmat sisätilojen pintamateriaaleista, kiintokalusteista, keittiöstä, vesikalusteista ja valaisimista kuuluvat talojen A ja B kauppahintaan.

Screen Shot 2018-01-18 at 16.27.32.png

TALOJEN ERIKOISPIIRTEET

Jokaisesta myytävästä kohteesta on laadittu huonekohtaiset tarkat kuvat, joista käy selville suunnitellut pintamateriaalit ja mitat. Materiaalit on valittu muodostamaan ajattomat kokonaisuudet.

Taloautomaatio: 
Taloihin A ja B on valittu ABB:n helppokäyttöinen ja kattava free@home -systeemi.

Talo C:ssä on oleskelutiloissa Mount Kelvinin automaatio.

Valaistus: 
Taloihin A ja B on tehty valaistussuunnitelmat, joihin on käytetty tunnettujen merkkien Deltalight, Luce&Llight ja Hella himmennettäviä led-valaisimia.

Talo C:n valaistuksessa on käytetty edellisten lisäksi Flos Kap-valaisimia ja taustavaloina kaikissa tiloissa alaslaskujen taakse piilotettuja ledvalonauhoja. Katkaisimet ovat Jungin ruostumattomasta teräksestä.

Kiintokalusteet: 
Talot A ja B: Keittiö, makuuhuoneet, kylpyhuoneet, kodinhoitohuone, WC ja eteinen sekä integroidut kirjahyllyt Opdecon yksilöllisesti suunnittelemina ja valmistamina. Kiintokalusteiden näkyvät pinnat ovat mattamaalatut, lisäoptiona myös puuviilutus on mahdollinen.

Talo C: Kaikki kiintokalusteet läpi talon on puusepän tai Opdecon paikalle mittojen mukaan tehdyt. Näkyvät pinnat ovat valkoiset kiiltomaalatut ja puuviilutetut. Keittiön, kylpyhuoneiden ja wc:n kaikki tasot ovat Coriania.

Keittiökoneet:
Talot A ja B: Mielen jääkaappipakastin, uuni, induktioliesi, tuuletin, mikroaaltouuni/höyryuuni ja/tai kahviautomaatti sekä astianpesukone. Listaus vaihtelee asunnon mukaan.

Talo C: Gaggenaun täyskorkea lasiovellinen viinikaappi, erillinen jääkaappi sekä jääkaappipakastinyhdistelmä jääpala-automaatilla, kahviautomaatti, suuri kalusteisiin sijoitettu uuni ja liesituuletin. Mielen liesi, astianpesukone, pesukone ja kuivausrumpu. LG:n toinen kuivaava pesukone.

Lattiat:
Talot A ja B: Kaikki tilat on laatoitettu italialaisella Cerdisan
Landstone-laatoilla, joiden koko on mahtava 600 x 1200 mm.  Lisäoptiona on myös mahdollista valita 1000x1000 -kokoiset laatat. Makuuhuoneiden lattiamateriaali voi vaihtoehtoisesti olla parketti. 

Talo C on kauttaaltaan laatoitettu 600x600 -kokoisella italialaisella Atlas Concorden Grey-laatalla.

Seinät: 
Talot A ja B: Kantavat hirsiseinät ja hirsipaneeliväliseinät maalataan kuultovärillä. Kosteiden tilojen seinät laatoitetaan esim. Cerdisan vaalealla EC1 Farringdon Bianco Strutturato -laatalla, 600 x 300 mm -kokoisena. Erityiskohdissa käytetään lasimosaiikkia.

Talo C: Tiiliharkkoseinät on käsitelty hengittävällä karkeapintaisella kalkkirappauksella. Väliseinät ovat sileät ja osittain käsitelty kiiltävän marmorinhohtoisella stucco-rappauksella. Kosteiden tilojen seinät on laatoitettu.

Sisäkatot:
Talot A ja B: Katot ovat kipsiä. Lisäoptiona niiden reunan taakse voidaan lisätä led-profiilia taustavalaistukseksi. Saunatilojen katot ovat paneelia.

Talo C: Katot ovat käsinvalettua ranskalaista paksua kipsiä  reiluin alaslaskuin, luoden ilmavat kelluvat katot. Reunojen takana on lednauhaa taustavalaistuksena. 

Vesikalusteet: 
Talot A ja B: Kylpyhuoneiden hanat, suihkut, istuimet ja altaat on suunniteltu Hansgrohen ja Duravitin mallistoista.

Talo C:n kylpyhuoneissa on käytetty Duravitin ja Villeroy & Bochin posliineja sekä Axorin ja Hansgrohen vesikalusteita.

Tulisijat:
Taloihin A1 ja B on optiona suunniteltu Hoxterin tulisijat tai Scanthermin kamiinat sekä sisään että ulos.

Talo C:ssä on olohuoneessa Jötulin F370-kamiina (Red Dot Design Award) ja ruokailutilassa Brunnerin lasihissiovella varustettu takka. Takka on vuorattu tanskalaisilla käsintehdyillä kapeilla ja pitkillä erikoistiilillä.

Portaat:
Talo B: Zetan metallisissa portaissa on puiset askelmat ja lasikaide.

Talo C: Jykevä valettu portaikko, jossa tammiset askelmat.

Hissi: 
Talo A2:een johtaa oma hissi, Cibes A5000.

Uima-altaat:
Taloihin A1 ja B on rakennettu paikalla valettu runko ulkouima-altaalle. Tämän voi lisäoptiona viimeistellä mosaiikkilaatoituksella, lämmityksellä, valoilla ja vastavirtalaiteella.

Poreallas: 
Taloihin A ja B on optiona suunniteltu paikka porealtaalle.

Talo C:n kylpyläosastolla on Jacuzzin kahden hengen CitySpa -allas.