top of page

Koti, jossa voi nauttia elämästä

Monella unelmakodin haaveilu tyrehtyy ajatukseen, että talo pitäisi rakentaa itse. Harvalla on monipuolisten ammattimiesten taitoa, ymmärrystä teknisistä yksityiskohdista ja laadukkaasta rakentamisesta ja vähiten ehkä aikaa paneutua urakkaan. Osaavista ja luotettavista rakentajista onkin huutava pula. 

Itse rakennettu tai rakennutettu oma koti on yleensä suunniteltu kestämään koko elämän mittaiseksi. Oletus on, että talo on hyvin rakennettu, terveellinen ja kestää aikaa. 

 

Kirsikkarinteen rakentajat: Maarit ja Ignazio ovat työssään arkeologeina perehtyneet vanhoihin rakennustapoihin. He tietävät millaiset ratkaisut ja materiaalit ovat kestäneet jopa tuhansia vuosia. Jo ensimmäistä taloaan rakentaessaan he varmistivat eri ratkaisujen toimivuuden myös tulevaisuudessa. Nyt tuo talo on kymmenvuotias ja edelleen uudenveroinen – lukuisissa yksityiskohdissaan monin verroin parempi kuin useimmat kodit.

 

Kirsikkarinteet kodit rakennetaan vahvalla ammattitaidolla, kestävistä materiaaleista ja kaikki pienetkin yksityiskohdat huomioiden avaimet käteen -periaatteella. Ostaja osallistuu projektiin vain oman kiinnostuksensa ja aikataulujensa puitteissa. Alan ammattilaiset pitävät huolen laadusta.

 

Oletko sinä ansainnut kodin, jossa voit nauttia elämästä? 

bottom of page