B_living room 01_8-6.jpg
vieläehdit.png
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_a6df.jpg
Rakenteilla, 
valmistuminen 
sopimuksen mukaan.

TALO B

Talo B on arkkitehti Janne Kanteen suunnittelema Honkatalojen uniikki moderni hirsinen omakotitalo. Pohjaratkaisua voidaan muokata tarpeen mukaan. Talon kokonaispinta-ala on 178 m2 (137 m2 + autotalli 18 m2 + lämmin varasto 8 m2 + uima-altaan tekninen tila 15 m2). Talon edessä on sille kuuluva autopaikka.

Talon kantava rakenne on 203 x 270 mm kuusilamellihirttä modernilla sharpline-

profiililla ja nk. citynurkilla. Talossa on käytetty painumatonta hirsirakennetta,

jonka ansiosta seiniä ei tarvitse säätää.

Talo on runkovalmis, ja ikkunat ja ovet ovat paikoillaan. Pohjaratkaisuun voi vielä tässä vaiheessa vaikuttaa.

Myyntihinta, talo täysin muuttovalmis

1.490.000 €

Muuttovalmis, viimeistelty korkeatasoisin materiaalein, esim. mittatilauksena tehdyt kiintokalusteet, kodinkoneet, ledvalaistus, taloautomaatio jne., lämmin autotalli, uima-allas. Lisätietoa linkistä alla.

 

Lisäoptiot: poreallas ja tulisijat, jotka on otettu huomioon rakennesuunnitelmissa. Optioiden hinta kysyttäessä.

 

Tarkempaa tietoa hinnasta

TILARATKAISUT

Talo B:n sisäänkäynti on leveiden portaiden jälkeen katetulta terassilta. Eteisestä avautuu suoraan näkymä oikealle tavallista suurempaan korkeaan tilaan, jossa on yhdistetty olohuone, ruokailutila ja avokeittiö. Miltei koko talon pituiset täyskorkeat ikkunat ja liukuovet johdattavat etelänpuoleiselle terassille, uima-altaalle ja puutarhaan. Alakerrassa on myös kaksi makuuhuonetta, joista toisella on oma uloskäynti pihalle ja joka sopii mainiosti myös työhuoneeksi. Lisäksi alhaalla on kylpyhuone ja kodinhoitohuone, josta on uloskäynti takapihalle.

Näyttävä portaikko vie suoraan olohuoneesta ylös toiseen kerrokseen, joka on omistajapariskunnan yksityinen valtakunta. Makuuhuoneen koko eteläseinä on lasia, mikä takaa avarat näkymät. Huoneella on oma parveke ja sen lisäksi vaatehuone, kylpyhuone ja sauna. Saunasta johtaa käytävä toiselle terassille, jonne on suunniteltu varaus poreammeelle.

Talo B:lle on suunniteltu myös toinen versio, jossa yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja alhaalla yksi, kukin omalla kylpyhuoneellaan. Tässä versiossa sauna ja kodinhoitohuone muodostavat tilavan kokonaisuuden.

Tietoa sisätiloista, materiaaleista, puutarhasta ja lisäoptioista
toinen_näkymä_btalosta.jpg

Talosta avautuu näköala Marjaniemenlahdelle

3D-KUVIA PROJEKTISTA

Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemys. 

Talo B lounaasta, tumma versio
Talo B kaakosta, tumma versio
Talo B lounaasta, valkoinen versio
Talo B kaakosta, valkoinen versio
B ruokailu ja olohuone
B keittiö
B olohuone
B makuuhuone
B makuuhuone
B kylpyhuone ja sauna
Autotalli ja tekninen tila
Autotalli ja tekninen tila

Autotalli ja tekninen tila

Tonttiosuus B
Tonttiosuus B

Tonttiosuus B

Talo B istutussuunnitelma
Talo B istutussuunnitelma

Talo B istutussuunnitelma

Sähköauto
Sähköauto

Sähköauto

MUUT TILAT JA PIHA

Taloon kuuluu lämmitetty varasto aivan vieressä sekä lisäoptiona lämmin autotalli kadun varressa. Autotalli on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä. Lisäksi talo B:lle kuuluu  autopaikka talon edessä. Autotallirakennuksessa on lisäksi kaikkien talojen yhteinen tekninen tila ja roskakatos.

Talo B:llä on laaja etelänpuoleinen puuterassi, johon on suunniteltu mosaiikkilaatoitettu valettu uima-allas ja suojaisa pergola. Myös ulkotakka on mahdollista lisätä. Terassin edessä on aurinkoinen nurmialue ja idän puolelle on suunniteltu mm. keittiöpuutarha. Takatontilla on myös tilaa polttopuille ja vaatteiden tuuletukselle. Kaiken kaikkiaan asunnolle kuuluva piha on noin 539 m2 ja koko määräosa 593 m2. Tämän lisäksi muiden talojen kanssa yhteiset alueet ovat noin 300 m2.