2_2.jpg

MYYTY

ASUNTO A1

Talo A on arkkitehti Janne Kanteen suunnittelema Honkatalojen uniikki moderni hirsinen paritalo. Sen kahdesta asunnosta A1 on alakerrassa. 

Talon kantava rakenne on 203 x 270 mm kuusilamellihirttä modernilla sharpline-profiililla ja nk. citynurkilla. Talossa on käytetty painumatonta hirsirakennetta, jonka ansiosta seiniä ei tarvitse säätää. Talon pohjoispääty, jonne on sijoitettu varastot, hissi, portaikko sekä asunto A2:n toinen terassi, on betonirakenteinen.

Talo A on kokonaisuudessaan miltei valmis pihoja myöten. Yläkerran asunnossa A2 asutaan jo, ja A1:ssä tehdään sisätöitä.

Muuttovalmis, viimeistelty korkeatasoisin materiaalein, esim. mittatilauksena tehdyt kiintokalusteet, kodinkoneet, ledvalaistus, taloautomaatio, lämmin autotalli jne. Lisätietoa linkistä alla.

 

Lisäoptiot: lämmitetty uima-allas, kahden auton autotalli, poreallas, parvi, viinikellari, ulko- ja sisätulisijat, jotka on otettu huomioon rakennesuunnitelmissa. 

 

TILARATKAISUT

Tietoa sisätiloista, materiaaleista, puutarhasta ja lisäoptioista

Asunto A1:n  sisäänkäynti on suuri katettu tila, josta pääovi vie eteiseen. Jo eteisestä avautuu näkymä täyskorkean oleskelutilan läpi suurelle etelänpuoleiselle terassille. Tänne voi halutessa sijoittaa lämmitetyn uima-altaan (valettu rakenne on jo valmis), porealtaan ja tulisijan. Suuret ikkunat valaisevat oleskelutilat ja leveä liukuovi johtaa ulos terassille. 

 

Keittiö, ruokailu ja olohuone muodostavat suuren yhtenäisen tilan, joka avautuu kohti etelää ja länttä. 

 

Itäpuolelta taloa löytyy kaksi makuuhuonetta ja sauna. Ylellisestä master bedroomista avautuu suora yhteys ja näkymä uima-altaalle. Huoneen ikkunat ylettyvät lattiasta kattoon ja seinästä seinään. Liukuovi vie suoraan uima-altaalle, joka on yläpuolisen rakenteen suojaama. Myös saunaan voi astella suoraan makuuhuoneesta.

 

SUUNNITTELUKUVIA

Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemys. 

Talo A
Talo A1
Talo A1
Talo A1
Talo A1
Talo A1
Talo A1
Talo A1
Talo A1
Talo A1
Talo A1
Talo A1
Talo A1
Talo A1
 
Autotalli ja tekninen tila
Autotalli ja tekninen tila

Autotalli ja tekninen tila

A1 tonttiosuus
A1 tonttiosuus

A1 tonttiosuus

Istutussuunnitelma A1 ja A2
Istutussuunnitelma A1 ja A2

Istutussuunitelma A1 ja A2

Sähköauto.png
Sähköauto.png

Sähköauto

MUUT TILAT JA PIHA

Asuntoon kuuluu lämmin autotalli kadun varressa. Autotalli on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä. Samassa rakennuksessa on kaikkien talojen yhteinen tekninen tila ja roskakatos.

A1:llä on laaja etelänpuoleinen puuterassi, johon on suunniteltu paikalla valettu uima-allas, ulkotakka ja suojaisa pergola. Terassilta johtaa muutama askel alas nurmialueelle, jossa voi nauttia auringosta aamusta iltaan. Talon lännen puoleisella seinustalle on suunniteltu mm. keittiöpuutarha. Asunnolle kuuluva talon ulkopuolinen piha-alue on kooltaan 437 m2 ja koko määräosa on 591 m2. Tämän lisäksi muiden talojen kanssa yhteiset alueet ovat noin 300 m2.